Spandoeken in Balkbrug tegen komst illegalen in Veldzicht

Verzetsgroep ‘Rechts in Verzet’ heeft spandoeken geplaatst bij de voormalige tbs-kliniek Veldzicht in Balkbrug. Het is een protest tegen het plan om daar een groep illegalen met psychiatrische problemen onder te brengen.

Het ministerie van Justitie en Veiligheid wil een groep ongedocumenteerde vreemdelingen met psychiatrische problemen onderbrengen in Veldzicht. Het gaat om twintig patiënten. De illegalen, afkomstig uit verschillende landen, kampen met diverse psychiatrische problemen, waaronder oorlogstrauma’s, maar ook drugsverslaving.

‘Rechts in Verzet’ zet zich naar eigen zeggen in tegen ‘de islamisering van Nederland’. Afgelopen nacht zijn bij Veldzicht spandoeken geplaatst met teksten als ‘Hand in hand, terug naar eigen land’ en ‘Illegaal = koffer pakken en wegwezen’.

Foto’s: Rechts in Verzet

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.