Ruben Slot wint weer in Lemelerveld

DALFSEN – Na een mooie internationale wedstrijdserie die Ruben Slot achtereenvolgens bij de Alp d’Huez, Tsjechië en Riga bracht, waren de wedstrijden afgelopen weekend in Nederland. De zondag begon in Enschede bij de Rutbeektriathlon.

Onder de vlag van het juniorencircuit, waarin de Nederlandse junioren in een onderlinge competitie uitkomen, vond daar de super sprint plaats. In een tijdritaanpak moest er 250 meter worden gezwommen, 6 km worden gefietst en 1.5 km worden hardgelopen. Ruben die als klassementsleider startte met de gouden badmuts werd hier tweede. De junioren competitie wordt 21 september afgesloten bij de Triathlon Zwolle.

Na de ochtend in Enschede wachtte de Sukerbietentriathlon in Lemelerveld. Voor de Dalfsenaar een mooie thuiswedstrijd die hij niet wil missen. Deze triathlon gaat over 500 meter zwemmen, 20 km fietsen en 6 km hardlopen. Ruben Slot zegevierde in Lemelerveld voor de derde keer op rij. Met een sterk zwemonderdeel startte hij met ongeveer een minuut voorsprong op de nummer twee, de Ommenaar Pascal Dankelman. De voorsprong werd bij het fietsen en lopen ruim vergroot waarna de winst Ruben niet meer kon ontgaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.