Regenachtige derde Blauwe Bogen Dag

DALFSEN – Ondanks de vele buien die afgelopen vrijdag overtrokken, was het publiek in grote getale naar de derde Blauwe Bogen Dag in Dalfsen gekomen. De dag, die om 12.00 uur begon, had dit keer als thema ‘Kunst’. Door de nattigheid moesten de spullen op veel plekken wel goed worden afgedekt.

De organisatie had gekozen voor uitsluitend Dalfser kunstenaars. Zeven personen hadden gehoor gegeven aan deze oproep. Er was echter wel plaats voor meer Dalfser kunstenaars. Vele bezoekers struinden langs de verschillende verkopers. De kunstmarkt herbergde diverse kunstuitingen: schilderijen, literatuur, sieraden en beelden. Naast de springkussens en draaimolen voor de kinderen was er voor deze groep de mogelijkheid om met een verfpistooltje een eigen kunstwerk te creëren.

Ook standwerkers probeerden op originele, humoristische en spreekwaardige manier hun goederen aan de man te brengen. Het waren niet alleen de creatievellingen die zich afgelopen vrijdag presenteerden, maar ook de handelaren in boeken deden goede zaken.

’s Avonds waren er optredens van Willem Spans bij de Fabriek en Sukerieje. Robin & Dick bij De Zeven Deugden en Bouke ( Elvis Presley act) en Esperandos bij Nikki’s.

Komende vrijdag, de vierde Blauwe Bogen Dag, heeft als thema ‘Fun4Kids’. “Kan je een instrument bespelen, zingen, jongleren of iets anders? Grijp dan deze kans”, lheeft de organisatie laten weten.

Tekst/foto: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.