Recreatieve scootmobieltocht van Saam Welzijn

DALFSEN – Saam Welzijn houdt woensdag 21 augustus de eerstvolgende maandelijkse recreatieve scootmobieltocht. Het vertrek is om 13.30 uur vanaf de Trefkoele+ aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen.

Enthousiaste vrijwilligers hebben een mooie tocht uitgezet van 20 á 25 km. De vrijwilligers zijn allen gecertificeerd verkeersregelaar. Halverwege zal een koffie/thee-stop worden gehouden op een geschikte locatie.

Iedere scootmobielrijder is van harte welkom om deel te nemen aan deze tocht. Eigen bijdrage, voor koffie en organisatie, is 5 euro p.p. Opgave is wel verplicht. Dit kan tot maandag 19 augustus bij Saam welzijn Dalfsen via 0529-793012 of j.geerts@saamwelzijn.nl. Men dient bij opgave ook een telefoonnummer van een contactpersoon door te geven.

De laatste tocht van dit seizoen, die vanuit Dalfsen zal vertrekken, is op woensdag 18 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.