Politie zoekt getuigen woningbrand Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op zondag 14 juli om ongeveer 05.15 uur ontving de meldkamer een melding van een woningbrand in een woning gelegen aan de Zwartewaterland 8 in Nieuwleusen. Bij de brand kwam een persoon om het leven. Op basis van de bevindingen uit het onderzoek gaat de politie uit van brandstichting.

De politie komt graag in contact met mensen die op zondagochtend 14 juli 2019 tussen 03.00 uur en 08.30 uur wakker waren of zich binnen de genoemde tijdstippen op straat hebben bevonden in het ‘Middengebied’ van Nieuwleusen. In dat deel van het dorp is Zwartewaterland 8 gelegen.
Contact met de politie

Ook als u niet tussen de genoemde tijdstippen in de buurt was maar wel over informatie beschikt die kan helpen bij het oplossen van deze zaak, verzoeken wij u om contact op te nemen met de politie. Dit kan door te bellen met telefoonnummer 0900-8844 of een privebericht te sturen. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000. Vertrouwelijk praten met de politie? Bel met het Team Criminele Inlichtingen: 06-49 354 976.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.