Oudleusen pakt flink uit tijdens feestweek!

OUDLEUSEN – In Oudleusen wordt van woensdag 21 tot en met zondag 25 augustus wordt er in Oudleusen een prachtige feestweek georganiseerd, met veel vermaak voor jong en oud. Dit jaar wordt er extra groot uitgepakt. Naast de gebruikelijk lampionnenoptocht op woensdag en de bingo en karaoke op donderdag is er dit jaar uiteraard ook weer een grote optocht. Deze vindt plaats op vrijdagavond en start om 19.30 uur, daarna is er in de tent een feestavond.

Van de zaterdagmiddag is een groots Oranjespektakel gemaakt, met leuke activiteiten voor jong en oud. Er is een groot terras, een Jeu de boule-competitie en daarnaast wordt er een soort van mini-kermis georganiseerd met onder andere Rodeo-stier, Magic Sweeper, Zakslaan op een balk boven een groot waterbad, een grote bak met minibootjes waar de kleinere kinderen in kunnen varen en natuurlijk een springkussen. Daarnaast zijn er ook nog allerlei kleinere activiteiten. Ook de grote Kwalleballenbak ontbreekt dit jaar niet. Kortom een geweldige familiemiddag met voor iedere leeftijd genoeg te doen.

De zaterdag wordt afgesloten met een groot feest vanaf 21.00 uur met optredens van Poar Neem’n, Harten Tien en een Hazesimitator. De kaarten hiervoor zijn in de voorverkoop te krijgen bij Café Mansier en Café Calluna. Kaarten kosten in de voorverkoop 8 euro en aan de deur 12 euro.

Op zondag is er ’s ochtends eerst de kerkdienst in de tent en vanaf 13.30 uur wordt het veld klaargemaakt voor het Beachvolleybaltoernooi dat in samenwerking met Ouvol wordt georganiseerd.

Ook Harten Tien is zaterdagavond van de partij op het grote feest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.