Home / / Oud papierinzameling De Broederband

Oud papierinzameling De Broederband

BEERZERVELD – Ook in de vakantie kan al het oude papier in Beerzerveld, Beerze, Marienberg en omstreken weer naar De Broederband en wel op zaterdag 3 augustus a.s. in de container bij Het Kulturhus aan de van Alewijkstraat in Beerzerveld.
De maandelijkse inzameling wordt gehouden door Muziek en drumbandvereniging De Broederband Beerzerveld. Leden van De Broederband nemen het papier tussen 8.00 en 12.00 uur in ontvangst en vragen een ieder om het papier niet buiten de container neer te zetten.

Lees ook

Echtpaar Ben en Annie Kloosterman zestig jaar getrouwd

DALFSEN – Afgelopen maandag 25 januari was het zestig jaar geleden dat Ben Kloosterman en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.