ORA stopt met inzameling in Nieuwleusen

VECHTDAL – Jarenlang hebben bewoners van Dalfsen, Nieuwleusen, Oudleusen en wijde omgeving hun gebruikte kleding en andere goederen naar ORA aan het Westeinde in Nieuwleusen kunnen brengen. Maar ORA stopt met deze inzameling.

Erik Merx, directeur van stichting ORA: “Allerlei omstandigheden zorgden ervoor, dat we na 21 jaar inzamelen de laatste vrachtwagen vanuit Nederland naar Oost-Europa gaan sturen: de 135e! Dit is ook voor ORA en de vele vrijwilligers een enorme verandering.”

Dit betekent dat ORA vanaf 1 oktober in Nieuwleusen geen kleding en andere hulpgoederen meer inneemt. “We zijn vol dank over de afgelopen jaren. Duizenden kinderen en gezinnen zijn geholpen aan kleding en andere waardevolle goederen. Door de jaren heen hebben we in totaal meer dan twee miljoen kilo goederen verzonden.”

ORA verdwijnt echter niet uit Nieuwleusen. De stichting blijft baby’s, kinderen, tieners, ouders en senioren in nood helpen in 25 landen in meer dan 70 projecten. Wie nog bruikbare kleding, eenpersoons matrassen, pannen of bestek heeft, kan deze tot 1 oktober inleveren aan het Westeinde 102 in Nieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.