Home / / Opfriscursus Rijvaardigheid Senioren

Opfriscursus Rijvaardigheid Senioren

DALFSEN – Automobilisten van 55 jaar en ouder, wonend in de gemeente Dalfsen, kunnen in september deelnemen aan een opfriscursus rijvaardigheid georganiseerd door VVN afdeling Dalfsen.

De Opfriscursus Rijvaardigheid Senioren omvat informatie over de veranderingen in de verkeersregels en voorlichting over medicijngebruik in combinatie met autorijden. De cursus biedt tevens een ontspannen gelegenheid om tijdens een rit van een uur in de eigen auto, onder begeleiding van een erkende rijinstructeur deskundig advies over uw rijstijl te krijgen.

Daarnaast krijgen deelnemers een vragentest over de verkeerstheorie. Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden!
De theorie is op donderdagochtend 19 september van 09.00 tot ongeveer 12.00 uur en de praktijk op donderochtend of -middag 26 september a.s. U kunt zich alleen opgeven als u zowel de theorie- als de praktijkles volgt.

Opgave is mogelijk t/m 11 september a.s. bij Johan Holsappel, bij voorkeur via de mail: johan.holsappel@hotmail.nl met vermelding van naam, adres, tel. en e-mailadres, of tel. 0629000815 (bij voorkeur ‘s avonds).

Lees ook

Huidig Bökkers stopt definitief; geen afscheidstournee

REGIO – De Sallandse rockband Bökkers legt definitief het bijltje erbij neer. Er komt dus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.