Open dag met rondleidingen in nieuw clubhuis SV Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Voetbalvereniging SV Nieuwleusen houdt zaterdag 31 augustus haar jaarlijkse Open Dag. Iedereen is welkom, ook niet-leden, om die dag langs te komen en onder andere een kijkje te nemen in het nieuwe clubhuis.

Van 10.00 tot 14.30 zijn er doorlopend rondleidingen. Om 11.00 uur begint ook de ’training’ van Jong Oranje. Wanneer kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen zich op de Open Dag voor 11.00 uur aanmelden voor Jong Oranje krijgen ze een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt.

Van 11.45 tot 12.30 uur is er voor de jongste jeugd een optreden van Bob en Bella. Dit is een voorstelling volop zang en plezier. Om 14.30 uur vindt de bekerwedstrijd plaats tussen S.V. Nieuwleusen 1 en Wilsum 1. Na de wedstrijd wordt de barbecue aangestoken en zorgt R&D DJ voor gezellige muziek.

Vanaf 17.15 worden de jubilarissen gehuldigd en een vrijwilligersgroep in het zonnetje gezet. Vanaf 18.30 staat er een optreden van de zanger Orlando gepland. De in Suriname geboren zanger zingt vooral Nederlandstalige nummers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.