Excursie ‘OpStap’ op de Lemelerberg

LEMELE – Landschap Overijssel verzorgt donderdag 22 augustus om 19.00 uur een ‘OpStap’ excursie op de Lemelerberg. Onder leiding van een natuurgids Bram Jongsma, wordt een prachtige wandeling gemaakt in dit bijzondere gebied.

Onderweg geeft de natuurgids uitleg over het ontstaan van de Lemelerberg en over de prachtige flora en fauna. De wandeling start bij het Restaurant op de Lemelerberg en duurt zo’n 2,5 uur.

De deelnamekosten zijn 5 euro per volwassene en 2,50 euro per kind. Wie donateur is van Landschap Overijssel is of van één van de andere twaalf Landschappen, neemt op vertoon van het pasje gratis deel. Kijk voor meer informatie op www.landschapoverijssel.nl/opstap2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.