Home / / Oogstdag Oudleusen

Oogstdag Oudleusen

OUDLEUSEN – Op zaterdag 7 september vindt de Oogstdag Oudleusen plaats op het terrein van camping ‘De Spokke-Riete’ te Oudleusen. Uiteraard zullen er op de Oogstdag Oudleusen net als andere jaren de nodige oldtimertrekkers, stationaire motoren en andere antieke landbouwvoertuigen te zien zijn. Verder zijn er diverse solexen te bewonderen en zijn er oude ambachten te zien, zoals het maaien en dorsen van granen en het ploegen. Op drie verschillende manieren wordt er gedorst; met de dorsvlegels, met een kleine dorsmachine, de voorloper van de grote dorsmachine en met de grote dorsmachine.

Op de markt is er voor iedereen wat te vinden; van streekproducten tot kunst en van gereedschap tot handwerkproducten. Op het terras is er de mogelijkheid voor een hapje en een drankje en kunt u genieten van de muziek van Aalt Westerman. De kinderen kunnen een ritje met de huifkar of met het treintje maken, zich uitleven op het springkussen of lekker knutselen bij Bonte Nili!

De Oogstdag begint om 10.00 en eindigt om 16.00 uur. De toegang en parkeren zijn gratis! Wilt u met uw trekker komen of wilt u op de markt staan met streekproducten, handwerkproducten, rommelmarktspullen of andere verkoopwaren dan kunt u zich opgeven via www.oogstdagoudleusen.nl of via info@spokke-riete.nl

Lees ook

Ontwikkeling Poort van Noord Dalfsen komt op gang

Sociale Verbinding centraal op terrein Natuurboerderij Lindehoeve DALFSEN – Begin juni kwamen de naaste buren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.