Nieuwleusen maakt zich op voor Oranjefeest

NIEUWLEUSEN – De organisatie van het Oranjefeest in Nieuwleusen is er opnieuw in geslaagd om een mooi feestprogramma in elkaar te timmeren, met voor elk wat wils. Het Oranjefeest start zondag 1 september en eindigt op zaterdag 7 september.

Voor de sportievelingen zijn er verschillende hardloopwedstrijden. Voor het grote publiek is er uiteraard de rommelmarkt en een mogelijkheid om een rondrit te maken met oude tractoren.

Ook is er een grote karaokewedstrijd en een cabaretvoorstelling, In tegenstelling tot voorgaande jaren verhuist de cabaretvoorstelling, met name voor de akoestiek, van de grote tent naar kulturhus De Spil. Dit jaar is er een optreden van de band Vangrail en op de slotdag van de band Slamm, gevolgd door de Poar Neem’n Roadshow.

De 51e autorodeo, op zaterdag, is ongetwijfeld weer de grote publiekstrekker in Nieuwleusen. Voorafgaand, op de vrijdagavond, is er in navolging van vorig jaar een speciaal concours d’Elegance, waar de deelnemende auto’s kunnen worden bekeken.

‘Dit jaar mogen auto’s van alle leeftijden meedoen, zowel aan de rodeo als het concours d Élegance’, meldt de organisatie. Het volledige en uitgebreide programma van de Oranjefeesten in Nieuwleusen is te vinden op www.oranjevereniging-nieuwleusen.nl. Daar kunnen ook diverse tickets worden besteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.