Nieuw schaakseizoen bij Het Zwarte Paard

OMMEN – Schaakclub Het Zwarte Paard uit Ommen start donderdagavond 5 september het nieuwe schaakseizoen. Vanaf 19.00 uur is er eerst een korte ledenvergadering waarin ook Gosse de Jong, de kampioen van het seizoen 2018/2019, in het zonnetje wordt gezet.

Naast de wekelijkse interne competitie, waarin ongeveer veertig leden deelnemen, neemt Het Zwarte Paard ook maandelijks deel aan een externe competitie met andere schaakverenigingen. Aan deze externe competitie zullen in elk geval twee achtallen van Het Zwarte Paard deelnemen. Na afloop van de ledenvergadering wordt er direct begonnen met de eerste ronde van de interne competitie.

Bij Het Zwarte Paard wordt er wekelijks geschaakt in een interne competitie waaraan alle schakers, jong en oud deelnemen. Deze interne competitie is in het Hervormd Centrum in Ommen en begint wekelijks om 20.00 uur. Wekelijks is er ook een aantal jeugdleden dat al om 18.15 uur hun opwachting maakt voor de schaaklessen, ook in het Hervormd Centrum. Deze lessen beginnen weer om donderdag 12 september.

Nieuwe (jeugd)schakers zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden via hetzwartepaardommen@hotmail.com. Iedereen is van harte welkom, de drempel is absoluut niet te hoog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.