Home / / Muziekles voor jongens

Muziekles voor jongens

DALFSEN – Jongens vanaf groep 3 worden uitgenodigd voor de basiscursus ‘Muziek voor Jongens’. Deze gaat in september weer van start. In Dalfsen wordt de cursus gegeven door muziekdocent Henk Ophoff. In lessen van wekelijks een half uur leren de jongens op speelse wijze allerlei aspecten van muziek. Persoonlijke aandacht staat voorop zodat de jongens zich geheel in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Meteen vanaf het begin leren de jongens al liedjes spelen op een instrument. De lessen worden gegeven in de muziekstudio bij Van Linghenhof 16 te Dalfsen. Voor inlichtingen en opgave kunt u terecht bij Henk Ophoff, e-mail: ophoff-h@home.nl

Lees ook

Brandweer naar de Spokkeriete

OUDLEUSEN – Vorige week werd een beginnende bosbrand ontdekt aan de Spokkeriete, door opmerkzame wandelaars. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.