Muziekavonden op Vakantiepark De Kleine Belties

HARDENBERG – Op de donderdagavond in de schoolvakantie is er op Vakantiepark De Kleine Belties aan de Rheezerweg te Hardenberg live muziek. Onder het genot van een hapje, drankje en gezelligheid kunnen bezoekers luisteren naar onder andere Plan B, El Jackson en Unplugged. Op de donderdagen 8, 22 en 28 augustus is iedereen van harte welkom op Vakantiepark De Kleine Belties vanaf 21.30 uur.
Op woensdag 7 augustus is er een concert van SOS band op Vakantiepark De Kleine Belties te Hardenberg. De SOS band, bekend van Focus, komt spelen om 19.30 uur,. Het is een concert maar ook kunt u meezingen met de samenzangliederen. Iedereen kan gratis komen luisteren en meezingen op 7 augustus. Gratis parkeergelegenheid op de parkeerplaats van het vakantiepark.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.