Minikermis, Harten 10 en Poar Neem’n in Oudleusen

OUDLEUSEN – Aanstaande zaterdag staat er een groots feest gepland in Oudleusen. Er is een minikermis en optredens in de feesttent.

Voor de motorrijders is er ’s ochtends eerst een GPS-toertocht. In de middag is er voor elk wat wils. Er is een groot terras en een heuse minikermis. De allerkleinsten kunnen in bootjes varen, er is een rodeo-stier en men kan zakslaan boven het water of deelnemen aan de jeu des boules-competitie. Dit is slechts een greep uit de activiteiten van die dag.

De zaterdagavond wordt afgesloten met een groot feest in de tent. De optredens worden verzorgd door een Hazes-imitator, Poar Neem’n en Harten 10. Het belooft een knalfeest te worden. De kaarten voor dit feest zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Café Mansier en Café Calluna. Op de avond zelf zijn ze aan de deur te verkrijgen tot de tent vol is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.