Maak kans op een diner voor twee personen bij restaurant De Troubadour

Help mee om de toegankelijke vrijetijdsbesteding in het Vechtdal in kaart te brengen

REGIO – Er zijn veel toegankelijke locaties in het Vechtdal. Echter kan de informatievoorziening nog verbeterd worden, zodat elke bewoner en bezoeker weet waar deze toegankelijke locaties of activiteiten te vinden zijn. Hierbij kan er bijvoorbeeld gedacht worden aan een rolstoelvriendelijke accommodatie of locatie, toegankelijke routes of activiteiten die voor mensen met een beperking toegankelijk zijn. Help mee en lever de informatie voor 14 augustus aan via www.vechtdaloverijssel.nl/toegankelijk . Maak kans op een diner voor 2 personen bij restaurant De Troubadour.

Zorgeloos genieten Vechtdal

Vechtdal Overijssel staat bekend als regio waar jaarlijks vele bezoekers recreëren, overnachten en genieten van de rust, ruimte en de natuur. Het vrijetijdsaanbod is enorm in ontwikkeling. Ondernemers zijn zich ervan bewust dat het product vernieuwd en ontwikkeld moet blijven worden om de toekomstige gast te kunnen bedienen. Er is een groeiende doelgroep bezoekers (mede door de vergrijzing) die meer en meer behoefte heeft aan toegankelijkheidsaanpassingen en zorg tijdens vakantie. Om dit optimaal in te richten werken ongeveer 35 ondernemers en organisaties samen binnen het Leader project Zorgeloos genieten Vechtdal.

Meest toegankelijke regio

Doel is dat Vechtdal Overijssel de meest toegankelijke vakantieregio van Nederland wordt waar iedereen kan recreëren ongeacht zorg- of hulpbehoefte. Enerzijds worden producten en diensten verbeterd en anderzijds wordt de informatievoorziening geoptimaliseerd en gecentraliseerd. Om de informatie over toegankelijkheid goed in te richten, hebben we de bewoners binnen de gemeenten Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hardenberg en Staphorst nodig. Samen kunnen we het aanbod goed inzichtelijk maken, zowel op de website vechdaloverijssel.nl als in een nieuw te ontwikkelen brochure over Zorgeloos Vechtdal. Beide producten worden in de nationale week van toegankelijkheid, van 7 tot 11 oktober 2019, gelanceerd.

Help mee om het Vechtdal toegankelijker te maken

Hierbij roepen we bewoners op toegankelijkheidsinformatie aan te leveren bij Vechtdal Marketing. Ken je rolstoelvriendelijke accommodaties, dagrecreatie, horeca en/of toegankelijke plekjes in de natuur? Laat het voor 14 augustus 2019 weten en maak kans op een diner voor 2 personen bij restaurant de Troubadour in de meest toegankelijke gemeente van Nederland, Hardenberg. Aanmelden kan hier: www.vechtdaloverijssel.nl/toegankelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.