Loopfestijn Dalfsen voegt wandeltocht toe

DALFSEN – IJsclub Stokvisdennen houdt zaterdag 7 september voor de 32-ste maal het Plinq-Loopfestijn Dalfsen. Op het programma staan onder andere de 2,5 km, de 5 km (ook voor teams), de 10 km en een halve marathon. Voor diegene die liever wandelt, heeft de organisatie een wandeltocht van 6 km door Dalfsen (langs de kunstroute) toegevoegd.

Inschrijving voor de hardloopafstanden is mogelijk op www.loopfestijndalfsen.nl. Op de dag zelf kan men zich vanaf 15.00 uur nog inschrijven in de Trefkoele. Het inschrijfnummer is tevens het lotnummer voor een leuke verloting na afloop van de 10 km.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.