Home / / Leren haken en breien in de Olmen

Leren haken en breien in de Olmen

NIEUWLEUSEN – Vanaf maandag 2 september van 19.30 – 21.00 uur is iedereen welkom om te leren haken en/of breien, in de Olmen aan het Oosterveen 21 te Nieuwleusen. Er is ervaren en deskundige begeleiding aanwezig.
Handwerken is helemaal terug van weggeweest. Haken en breien is weer helemaal hip, oud maar ook jong gaat steeds vaker haken en breien.
Deze vorm van handwerken komt overal in terug van kleding tot woonaccessoires. Hoe leuk is het als je je eigen kussen, deken of sjaal kan haken of breien. En door samen met anderen te handwerken komen tips en ideeën vanzelf en leer je van elkaar. Iedereen die graag wil leren breien en /of haken is van harte welkom.
Aan de cursus zijn geen kosten verbonden, alleen koffie of thee (1,20 euro) is voor eigen rekening. Je neemt je eigen wol, voorbeelden, patroontjes en haak-/breipennen mee. Heb je geen materiaal dan is dat in de Olmen aanwezig. Heeft u geen inspiratie dan krijgt u dat vast en zeker van de andere aanwezigen. De cursus start 2 september en eindigt op maandag 23 december.
Aanmelden kan bij Saam Welzijn: 0529- 482121 of bij j.geerts@saamwelzijn.nl

Lees ook

Politiek verwoord: Het recht van de snelste

DALFSEN – Verschillende politieke partijen in de gemeente Dalfsen geven hun actuele standpunten weer in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.