Lef met voorstelling ‘Muizenissen in het bos’ naar Ommen

OMMEN – Theatergroep Lef mag zo onderhand tot vaste klant van Bostheater Ommen worden gerekend. Elk jaar komt het theatergezelschap uit Dedemsvaart met een nieuwe uitvoering. Deze keer is het vizier gericht op de jeugd vanaf een jaartje of vier. De voorstelling welke op zondag 18 augustus vanaf 15.00 uur ten uitvoer wordt gebracht is getiteld ‘Muizenissen in het bos’.

Om een klein tipje van de sluier te lichten: ergens diep verstopt in het bos, hoe toepasselijk, ligt een restaurant. Een aantal deftige dames heeft in deze idyllisch gelegen eetgelegenheid een bijeenkomst geregeld. Maar dat komt eigenlijk niet zo best uit. Het eethuis wordt juist op dat moment geteisterd door een leger nieuwsgierige en hongerige muizen. Dames in paniek en de anders zo rustige ober komt handen en voeten te kort om de klandizie te kalmeren. Hij doet zijn best, maar weet zich uiteindelijk geen raad. Het is een voorstelling om bij te lachen, gieren en brullen en misschien kunnen de kinderen de overspannen ober helpen om de hevig overstuur geraakte dames te kalmeren.

De kindervoorstelling van theatergroep Lef kan gratis worden bijgewoond. Het Bostheater is geopend vanaf 14.00 uur. Er kan in de nabijheid van het amfitheater worden geparkeerd. Het theater is bereikbaar via de hoofdingang van recreatiepark Besthmenerberg, adres: Besthmenerberg 1, 7731PB Ommen. De route naar het amfitheater is met padwijzers aangegeven. Zie www.bostheaterommen.nl.

Lef is vaste klant in het Bostheater. Ook dit jaar komt de theatergroep uit Dedemsvaart met een nieuwe kindervoorstelling naar Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.