Landgoed Den Woesten Heide trekpleister tijdens kunstroute

OMMEN – Een beetje verscholen tussen de bomen aan de Oude Woestendijk 1 in Ommen, ligt de boerderij van Landgoed Den Woesten Heide. Deze unieke locatie doet dit jaar voor het eerst mee aan de kunstroute. Uiteraard is de hoofdmoot kunst, maar er is ook ruimte voor spel, cultuur en natuurbeleving. Tante Matroes geeft kinderworkshops, het Landbouwmuseum is opengesteld, Puur Vechtdal is aanwezig met lekkernijen van de boerderij én er zijn diverse dranken en zelfgemaakte taart verkrijgbaar. De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen in het nabijgelegen bloemenveld.
Naast Floris Koopman, exposeren Babette Duinkerken en Viviane Rose hun werk. Babette schildert en tekent en heeft haar eigen Tekenpraktijk Babettesart in Ommen. Viviane Rose, ook wel bekend als Stadsdichter van Ommen, is conceptueel/performance/woordkunstenaar.
De kunstroute vindt plaats op 24 en 25 augustus tussen 11.00 en 17.00 uur. Informatie over de kunstroute staat op: https://www.vechtdalkunsten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.