Laatste Bissinghdag in teken van ‘Meer voor Mannen’

OMMEN – “Meer voor Mannen” is het thema van de laatste Bissingdag op woensdag 21 augustus. Ommen wordt die dag weer omgetoverd tot de vetste outdoor showroom van Nederland en omstreken. Luxe, oude, sterke en bijzondere auto’s, brommers en motoren staan in heel Ommen opgesteld met een vette knipoog richting de Dakar Rally.
Ben je autogek? Volg dat de Ommer Bissingh op sociale media want misschien kun je mee om een van die auto’s op te halen of weg te brengen. En… Omrijden geen probleem! En ja, je mag zelf rijden indien je een geldig rijbewijs hebt.
De BBQ- wedstrijd heeft een flinke injectie gekregen en is verhuisd naar de Markt. Het team van Big Green Egg verzorgt workshops (aanmelden via Ommer Bissingh.nl). Tien teams doen mee aan de wedstrijd. Aanmelden voor de BBQ-wedstrijd kan niet meer. Die zit helemaal vol. Publiek is natuurlijk welkom.
Op het vechtpodium: Onder leiding van Cigarbox Henri van www.dutchinstruments4u.nl bouw jij je eigen akoestische, één-snarige One stringed cigar box Diddley Bow of een drie-snarige, cigar box slide gitaar. Deze instrumenten zijn geschikt voor zowel beginners die nog nooit een snaarinstrument in handen hebben gehad en als gevorderden en zijn zeer gemakkelijk te bespelen.
De workshops worden de hele dag tussen 10.00 uur en 17.00 uur gegeven en men kan dus zelf weten wanneer men wil starten. Hier zijn wel kosten aan verbonden, maar dan krijg je wel je eigen Cigarbox mee.
Overdag is er straattheater van ‘De Italianen’ en op het Kerkplein wordt het genieten van de ‘Blue Finger Connection’ Vanaf 21.00 uur begint het avondprogramma. Op de Markt verzorgt het dj-team van de Vrienden uit Ommen en is er een optreden van Maan!
Op het Kerkplein wordt ruimte gemaakt voor The Radiators en DJ Eric. Op de Varsenerpoort draaien DJ’s Summerdance en Hiphop. Deentree is overal gratis!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.