Kunstroute Ommen

OMMEN – Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus wordt in Ommen weer een Kunstroute gehouden. Bij zestien Kunstpunten is, van 11.00 tot 17.00 uur, het werk van een groot aantal kunstenaars uit Ommen en omgeving te zien.
De brochure zal vanaf eind juli op diverse plekken in Ommen liggen om meegenomen te worden. In tegenstelling tot de vorige kunstroutes zijn dit jaar twee nieuwe projecten toegevoegd, het betreft een fotoproject en een Kunst-Wissel-Project. In de molen ‘de Lelie’ van Anton Wolters is een foto-expositie, gemaakt door leerlingen van het Vechtdalcollege. De bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op de foto die zij het mooist vinden. De leerling van de winnende foto krijgt een cadeaubon.Ook nieuw is het Kunst-Wissel-Project. In het kort gezegd betekent dit een soort ‘ruilbod’. Bijvoorbeeld een aanbod van een korte vakantie, in ruil voor een beeld. Of het opknappen en herinrichten van een tuin in ruil voor een schilderij. Alles is mogelijk. Verdere informatie is te krijgen op de locaties van de kunstpunten.Brochure: zie www.vechtdalkunsten.nl/kunstroute-ommen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.