Kunst in de Vechtdalstal tijdens CSI Ommen

OMMEN – Evenals voorgaande jaren zal Stichting Vechtdalkunsten ook dit jaar weer vertegenwoordigd zijn op het CSI Ommen. Negen kunstenaars zullen tijdens het evenement (30 juli t/m 4 augustus) in de Vechtdalstal exposeren maar ook aan het werk zijn.

De bezoekers kunnen kennismaken met diverse disciplines: beeldhouwen in steen en hout, keramiek, schilderen, tekenen en fotografie. De kunstenaars zullen de tijd nemen om de bezoekers te informeren over technieken, materiaalgebruik en het verhaal achter het kunstwerk. Ook zal er informatie beschikbaar zijn over het volgen van cursussen en/of workshops. De geëxposeerde kunstwerken zijn te koop. Kinderen kunnen zich creatief vermaken in de kinderhoek. De expositie is geopend voor bezoek van 1 t/m 5 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.