Home / / Koninklijke onderscheiding voor Dania Veltmaat-Hendriks

Koninklijke onderscheiding voor Dania Veltmaat-Hendriks

OMMEN/VILSTEREN – Mevrouw Dania Veltmaat-Hendriks ontving zondag 28 juli een Koninklijke onderscheiding uit handen van de Ommer burgemeester Hans Vroomen. Mevrouw Veltmaat werd gedecoreerd als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Zij ontving deze onderscheiding voor haar jarenlange vrijwilligerswerk, die bij elkaar opgeteld een rijke carrière aan betrokkenheid bij de inwoners van Ommen en met name Vilsteren vormen. Ze is onder andere vrijwilliger bij scoutinggroep St. Lodewijk, werkgroep Veur Mekaar, de H. Willibrorduskerk en carnavalsvereniging de Piepenplassers

Foto: Dook van Gils

Lees ook

Rommelmarkt in de Bermerstraat

OMMEN – Tegen de trend van de leegstand in, zal het winkel-/horecapand Bermerstraat 13 opnieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.