Jong en oud geniet van gezellig Titom-feest

NIEUWLEUSEN – Met veel bezoekers, daverende optredens en een geslaagd dartfestijn is de derde editie van het Titom Muziek Feest afgelopen weekend in Nieuwleusen een groot succes geworden.

Het feest aan de Paltheweg vindt traditiegetrouw plaats in de bouwvak en wordt georganiseerd door een aantal vrienden die voor jong en oud een mooi feest willen neerzetten.
Op vrijdag trad de allround feestband KaramBAM op. Deze jongens wisten hun enthousiasme en gezelligheid over te brengen op het publiek, met als resultaat veel lovende reacties.
Zaterdagavond stond Duo Espada op het podium met onder andere nostalgische piratenmuziek. Ook Lytse Hille gaf met zijn optreden echte Nederlandstalige gezelligheid in de feesttent.
Als afsluiter trad Aukje Fijn op. Met een spetterend intro kreeg zij om half één alle gezichten in de richting van het podium.
Darters kwamen zondag, tijdens een gezellig en sportief dartfestijn, aan hun trekken. Met deelnemers als Christian Kist (nr. 67 van de wereld) en Cliff Ruiter (kampioen paradarts) waren de banen afgeladen vol. Voor de kinderen was buiten ook genoeg te beleven, zoals een springkussen et cetera.

Foto: Johan Bokma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.