Jan Scholten 45 jaar in dienst bij Koonstra

VINKENBUURT – Op 4 augustus was het op de kop af 45 jaar geleden dat Jan Scholten uit Witharen in dienst trad bij Loon-en grondverzetbedrijf Koonstra in Vinkenbuurt.

Zijn werkgever wilde het 45-jarig jubileum van Jan niet onopgemerkt voorbij laten gaan.Samen met een groot deel van het personeel werd zaterdag 3 augustus met een oude trekker met huifkar dan ook naar Jan’s huis gereden om hem daar te verrassen.

Jan heeft de eerste jaren veel met een mobiele kraan gewerkt en heeft zich later ontwikkeld tot zeer bekwaam shovelmachinist. Behalve de huifkar werd daarom ook de shovel waar Jan veel mee werkt en een historische kraan van 1967 (van hetzelfde model waar Jan vroeger op was begonnen) naar zijn huis gereden. Om de aandacht van de buitenwereld op de jubilaris te vestigen, werd een groot spandoek in zijn tuin gezet. En Jan? Die vond het allemaal geweldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.