Jaarlijkse dagfietstocht vanuit Dalfsen

DALFSEN – Enthousiaste vrijwilligers voor dinsdag 27 augustus weer een prachtige dagfietstocht met een aantal rustpauzes uitgezet. Het vertrek is die dag om 9.30 uur vanaf de Trefkoele+. Deelnemers aan de fietstocht hoeven zich van te voren niet aan te melden. Iedereen is welkom.

Na 17 kilometer is er een koffie/theestop met koek of cake. Daarna volgt een prachtige tocht van 16 kilometer om dan tussen 12.30 en 13.00 uur te genieten van een lunchstop met een kopje soep, een broodje en een drankje. Daarna komt een mooie rit van 15 kilometer die eindigt met een koffie/theestop. Dan volgt het laatste deel van de dagtocht met een lengte van van 14 kilometer terug naar een locatie in Dalfsen waar, onder het genot van een afscheidsdrankje, nog even nagepraat kan worden.

De kosten voor twee keer koffie of thee, de lunch met een kopje soep en twee belegde bolletjes,koffie, thee of fris en het afscheidsdrankje komen op 18 euro per persoon, dit wordt voorafgaand aan de tocht geïnd.

Op deze dag wordt ook afscheid genomen van vaste begeleider Bart van Oenen. Na vier jaar routes uitzetten en begeleiden heeft hij besloten te stoppen omdat hij het niet meer kan combineren met andere bezigheden.
Dit betekent dat Saam welzijn op zoek is naar een nieuwe vrijwilliger die de overgebleven vrijwilligers wil helpen bij de organisatie en begeleiding van de maandelijkse fietstochten. Belangstellenden kunnen zich melden bij Marleen Schömaker van Saam welzijn via 0529-793012 of m.schomaker@saamwelzijn.nl.

Om sfeer te proeven is het wellicht een idee om de eerstvolgende tocht, de dagfietstocht op dinsdag 27 augustus, mee te fietsen. Bart van Oenen kan die dag alles vertellen over de fietstochten. Men kan gewoon, als deelnemer, meefietsen en wie weet kan Saam welzijn je naderhand welkom heten als nieuwe begeleider van deze activiteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.