Introductie schrijfworkshop in De Spil

NIEUWLEUSEN – Bibliotheek Nieuwleusen organiseert in samenwerking met Boekwriter4all een vijfdelige schrijfworkshop in De Spil in Nieuwleusen.

Heb jij ook ideeën voor een verhaal, fictie of non – fictie, maar weet je niet hoe te beginnen of hoe je ermee verder moet gaan? Of wil je juist leren blogs en columns te schrijven? Volg de schrijfworkshops onder leiding van Janko Ekkel en leer de basiskennis van het schrijven.

Janko Ekkel is auteur, uitgever en schrijfcoach. Hij heeft een opleiding gevolgd aan de Schrijversacademie en is lid van het Schrijverscollectief Hardenberg e.o.. Regelmatig leest hij zelfgeschreven verhalen voor bij Omroep NOOS in Hardenberg.

Veel mensen dromen van een eigen boek. Dat begint bij schrijven. Schrijven is het creëren van nieuw leven, een nieuw verhaal via een stroom van woorden.

Door het aanbieden van schrijfworkshops krijgt elke schrijver de kans om via van de juiste tools een verhaal goed neer te zetten en zijn of haar droom uit te laten komen: een eigen boek. Neem de eerste stap en kom naar de introductieavond op maandag 2 september in Kulturhus de Spil in Nieuwleusen. De avond duurt van 19.30 tot 21.45 uur en de kosten bedragen 20 euro, inclusief koffie/thee/water.

De workshops zijn op de maandagavond: 16 september, 30 september, 14 oktober, 28 oktober en 11 november in De Spil Nieuwleusen. Ze duren telkens van 19.30 tot 21.45 uur. Kosten voor de cursus bedragen 125 euro, inclusief koffie/thee/water. Aanmelden kan bij Janko Ekkel via 06-22200453 of info@bw4all.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.