Hersenstichting zoekt vrijwilligers

REGIO – De Hersenstichting is dringend op zoek naar vrijwilligers.
Dementie dreigt een ernstige volksziekte te worden: één op de vijf mensen krijgt uiteindelijk dementie.

Deze ziekte maakt steeds meer slachtoffers en kan iedereen overkomen. Daar legt de Hersenstichting zich niet bij neer. Met hart en ziel zet zij zich in om toekomstige patiënten te kunnen genezen en daarbij wordt hulp gevraagd. Helpen als vrijwilliger? Dit kan door eind januari een uurtje in eigen buurtje te collecteren, of door te helpen bij de collecteorganisatie in uw woonplaats. De collecte van 2020 vindt plaats van 27 januari t/m 1 februari.

Nieuwe collectanten en/of organisatoren kunnen zich het hele jaar aanmelden via www.hersenstichting.nl/collecte. Aanmelden kan ook via mail naar collecte@hersenstichting.nl. Tijdens kantooruren kunt u ook bellen naar 070 – 360 48 16.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.