Home / / Hersenstichting zoekt vrijwilligers

Hersenstichting zoekt vrijwilligers

REGIO – De Hersenstichting is dringend op zoek naar vrijwilligers.
Dementie dreigt een ernstige volksziekte te worden: één op de vijf mensen krijgt uiteindelijk dementie.

Deze ziekte maakt steeds meer slachtoffers en kan iedereen overkomen. Daar legt de Hersenstichting zich niet bij neer. Met hart en ziel zet zij zich in om toekomstige patiënten te kunnen genezen en daarbij wordt hulp gevraagd. Helpen als vrijwilliger? Dit kan door eind januari een uurtje in eigen buurtje te collecteren, of door te helpen bij de collecteorganisatie in uw woonplaats. De collecte van 2020 vindt plaats van 27 januari t/m 1 februari.

Nieuwe collectanten en/of organisatoren kunnen zich het hele jaar aanmelden via www.hersenstichting.nl/collecte. Aanmelden kan ook via mail naar collecte@hersenstichting.nl. Tijdens kantooruren kunt u ook bellen naar 070 – 360 48 16.

Lees ook

Huidig Bökkers stopt definitief; geen afscheidstournee

REGIO – De Sallandse rockband Bökkers legt definitief het bijltje erbij neer. Er komt dus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.