Hanzefestival Ommer Bissingh boordevol activiteiten

OMMEN – Ommer Bissingh staat woensdag 7 augustus in het teken van het Hanzefestival! Zo wordt dit jaar nadrukkelijk de verbinding gelegd met de andere Hanzesteden in de regio. Als ‘Herberg van de Hanze’ (jaarlijks kent Ommen een miljoen toeristische overnachtingen, red.) wil Ommer Bissingh die dag de rijkdom van het gemeenschappelijk Hanzeverleden aan de bezoekers laten zien.

Voor deze dag zijn een aantal leuke activiteiten en acts geboekt. Het belooft een fantastische dag te worden. Alle activiteiten zullen die dag in het teken staan van ‘Handel en Hanze’ in de Middeleeuwen.
De activiteiten zullen als vanouds plaatsvinden in het centrum. Voor iedereen is er wat te doen en te beleven, voor jong en oud! Muziek, ambachten, spelen. Kortom: Ommen bruist en is weer gevuld met allerlei leuks! Naast dit en de wekelijkse en vooral drukbezochte braderie en vlooienmarkt komt Horeca Ommen met een supergave line up op de Vechtkade. Zij vieren 40 jaar Ommer Bissingh met Van Dik Hout, één van de beste Nederlandse live acts. En of dat nog niet genoeg is verzorgt I.O.S. (Is Ook Schitterend) frontman Joost Marsman met zijn band het voorprogramma. Op het Kerkplein vliegen we U is Blond in. Bekende nummers in een geheel eigen jasje. Op de Varsenerpoort wordt de zomer gevierd met DJ’s. Aanvang avondprogramma 21.00 uur. Zoals altijd, overal gratis entree en gratis parkeren op de daarvoor bestemde plaatsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.