Grote tentoonstelling Hedendaagse Kunst in De Spil

DALFSEN – Kulturhus De Spil presenteert gedurende de maanden augustus, september en oktober de bijzondere tentoonstelling ‘Hedendaagse Kunst’. Zestien professionele kunstenaars exposeren hun werk; Henny Wesselink (schilderijen) Ingrid Mertens (schilderijen) Carla Bohnert (schilderijen en glas in lood) Pieter Zandvliet (schilderijen) Suzette Benjamins (fotografische werken) Vivian Rose (conceptuele kunst en gedichten) Max Timmerman (schilderijen) Margriet Geerts (schilderijen) Marjoke van Kamp (beelden en schilderijen) Bert-René Brinkman (fotowerken) Ton Sprang (houten sculpturen) Betty Feijen (schilderijen) Willie Hakvoort (schilderijen) Marjan van Schaik (glasobjecten) Hannie Diender (keramiek) Constance Boudewijns (schilderijen en Native American Flûtes muziek).

De opening van de tentoonstelling vindt plaats op 9 augustus om 17.00 en wordt verricht door wethouder Jan Uitslag. Stefan Keijzer en/of Max Timmermans doen het openingswoord. De brochure ‘Hedendaagse Kunst’ zal worden overhandigd en de muziek/performance verzorgt Constance Boudewijns. Ook draagt stadsdichter Viviane Rose haar gedichten voor.

Voor meer informatie zie: www.despilnieuwleusen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.