Home / / Geen zin om te koken of nieuwe mensen ontmoeten?

Geen zin om te koken of nieuwe mensen ontmoeten?

DALFSEN – Met ingang van maandag 2 september is iedereen van harte welkom om aan te schuiven voor een heerlijke en gezonde maaltijd in het PlusCafé van Trefkoele+. Vrijwilligers werken samen in de keuken en bediening om gasten wekelijks een heerlijke maaltijd voor te schotelen in een ontspannen, huiskamerachtige sfeer.

Dit initiatief kent zijn oorsprong vanuit het voormalige Noaberhuus in Dalfsen. Daar werd wekelijks op woensdagavond door vrijwilligers gekookt. Na de sluiting van het Noaberhuus misten de koks de gezelligheid van het samen koken en eten. In samenwerking met Saam Welzijn en Trefkoele+ is besloten om dit initiatief weer op te pakken.

Kosten voor het diner, bestaande uit een hoofdgerecht en voorgerecht of nagerecht zijn 5 euro per persoon. Na de maaltijd volgt nog een gratis kopje koffie of thee. Iedereen is van harte welkom! Het diner is iedere maandag van 17.30 – 19.00 uur in het Pluscafé van Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen. Reserveren kan tot maandagmiddag 12.00 uur via peter-ten-have@hotmail.com of 06 – 107 161 70.

Lees ook

Vaccinatielocaties geopend voor registraties in gele boekje

REGIO – Meer dan 1.500 mensen hebben vorige week in regio IJsselland alsnog een registratie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.