Fraai boekwerkje Open Monumentendag Ommen nu te koop

OMMEN – Middels een fraai uitgevoerd boekwerkje worden de bezienswaardigheden in beeld gebracht van Open Monumentendag die 14 september in Ommen wordt gehouden. Ook komen ook alle wetenswaardigheden aan bod van de Ommer buurtschappen waar fietsroute langs gaat van die dag. Met de Open Monumentendag wordt invulling gegeven aan het landelijke thema ‘Plekken van plezier’. Tussen 13.00 en 17.00 uur kan op 14 september gestart worden bij de Kinderboerderij op landgoed Het Laar. De zestien kilometer lange fietsroute gaat langs monumenten en andere bezienswaardigheden in achtereenvolgens de buurtschappen Giethmen, Archem, Besthmen, Eerde en Zeesse.

Op de Open Monumentendag zijn opgesteld de Kinderboerderij, camping de Koeksebelt, het scouting buitencentrum Gilwell Ada’s Hoeve, manege Schwieters, Palmexpert, het erf van de familie van Dorsten, bed and breakfast Luttikhoeve, de Besthmenermolen en het Vechtgenotenhuis. De brochure is voor twee euro te koop bij de Read Shop aan de Kruisstraat 3 in Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.