FOTO’S | Een ‘Atje voor de Sfeer’ bij afsluiting Blauwe Bogen Dagen in Dalfsen

DALFSEN – De Blauwe Bogen Dagen in Dalfsen werden afgelopen vrijdag spectaculair afgesloten bij Grand Café Nikki’s. De CCR Revival Band, René Karst en twee kerstmannen wisten het Kerkplein volledig op z’n kop te zetten.

Met de CCR Revival Band werden oude tijden herleefd. De band staat bekend om haar country rock en golden oldies. René Karst had met de hits ‘Liever te dik in de Kist’ en ‘Atje voor de Sfeer’ niet veel tijd nodig om het publiek mee te laten zingen. Als suprise act van de avond verschenen twee kerstmannen achter de draaitafels. Zij lieten zien het DJ-vak goed in de vingers te hebben.

Fotograaf Johan Bokma was aanwezig en maakte onderstaande foto’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.