Expositie schilderijen en gedichten bij Galerie ‘Tom Lucassen’

OMMEN – Andrea de Weerdt exposeert haar mixed media schilderijen bij Galerie ‘Tom Lucassen’ in Ommen. Deze kunstenaar uit Heino past verschillende schildertechnieken toe. Ze gebruikt het liefst materialen zoals zand, hout, stof, touw, ijzer, en schildermediums. Met deze verschillende materialen maakt ze prachtige texturen en structuren in haar mixed media schilderijen. De schilderijen worden in verschillende lagen opgebouwd. Deze doen vaak denken aan de structuren die je in de natuur terug kan vinden.
Bij een aantal van haar schilderijen heeft haar echtgenoot Tjemme Visscher uit Heino een gedicht gemaakt. Een unieke combinatie die niet alledaags te noemen is. Hij exposeert zijn gedichten in de galerie. De gezamenlijke expositie straalt kracht uit en tilt kunst naar een hoger niveau. Deze expositie is te zien van september tot en met november 2019. ( www.tomlucassen.nl ) https://www.facebook.com/andreadeweerdtmixedmediaschilderijen
Galerie Tom Lucassen, Pr. Julianastraat 10, 7731 GH Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.