Expositie ‘Hedendaagse kunst Dalfsen en omgeving’ officieel geopend

NIEUWLEUSEN – Wethouder Jan Uitslag van de gemeente Dalfsen (o.a. Cultuur) heeft afgelopen vrijdagmiddag in kulturhus De Spil te Nieuwleusen de expositie ‘Hedendaagse kunst Dalfsen en omgeving.’ officieel geopend.

Na het openingswoord door Max Timmerman werden enkele gedichten voorgedragen door Viviane Rose – de stadsdichter van Ommen. Na de opening door de wethouder werd de kleurrijke brochure “Hedendaagse kunst Dalfsen 2019” (hierin staat info over de kunstenaars) uitgereikt aan de aanwezige exposanten en genodigden.
Verder was er een performance van Constance Boudewijns met Native American Flûtes muziek.
Tijdens de maanden augustus tot en met oktober 2019 exposeren zestien professionele kunstenaars uit de gemeente Dalfsen en omgeving hun kunstwerken in deze mooie locatie. Deze uitgebreide expo is te zien tijdens de openingsuren van De Spil.

De deelnemende Kunstenaars zijn: Henny Wesselink – schilderijen, Ingrid Mertens – schilderijen, Carla Bohnert – schilderijen en glas in lood, Pieter Zandvliet – schilderijen, Suzette Benjamins – fotografische werken, Viviane Rose – conceptuele kunst en gedichten, Max Timmerman – schilderijen, Margriet Geerts – schilderijen, Marjoke van Kamp – beelden en schilderijen, Bert-René Brinkman – fotowerken, Ton Sprang – Houten sculpturen, Betty Feijen – schilderijen, Willie Hakvoort – schilderijen en Marjan van Schaik – glasobjecten. Hannie Diender – Keramiek en Constance Boudewijns – schilderijen en Native American Flûtes muziek.

Foto: Paul Scholten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.