Excursie landgoed De Horte

DALFSEN – Landschap Overijssel verzorgt zaterdagmiddag 24 augustus een excursie in de serie ‘OpStap’ op buitenplaats De Horte in Dalfsen. Onder leiding van een landschapsgids wordt een prachtige wandeling van ongeveer twee uur gemaakt over het landgoed. Om 14.00 start de excursie op de parkeerplaats vooraan de Poppenallee 39 in Dalfsen. De kosten bedragen 5 euro per volwassene en 2,50 euro per kind. Donateurs van Landschap Overijssel of van één van de andere 12 Landschappen, nemen op vertoon van hun donateurspas gratis deel. Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie: www.landschapoverijssel.nl/opstap2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.