Edwin Evers Band op herhaling in uitverkocht bostheater

OMMEN – Een gevalletje ‘wegens succes geprolongeerd’. Zo mag je de komende optredens van de Edwin Evers Band in het bostheater van Ommen typeren. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september doet de voormalige topdiskjockey de Vechtstad aan, maar voor wie de band een jaar eerder ook heeft gezien, het wordt geen déjà vu. Het spelen in de openlucht beviel Edwin en zijn muzikale maatjes zo goed, dat besloten werd in 2019 op herhaling te gaan, maar dan wel met een compleet nieuwe show.

Foto: Robert Westera Fotografie

Vanzelfsprekend wordt op de Besthmenerberg de avond gevuld met hits van een breed scala aan muzikale helden. Op beide avonden gaan de poorten open om half acht en een uurtje later wordt afgetikt voor het eerste nummer. Wie geen kaartje heeft kunnen bemachtigen en toch naar binnen wil heeft vette pech. Beide avonden zijn strak uitverkocht, maar misschien dat er een paar verhinderd zijn en dat er tickets overgenomen kunnen worden. Niet geschoten is altijd mis!

Edwin Evers dus. Met band en een nieuwe show. Natuurlijk zal de hit ‘Ik meen het’ voorbij walsen. In dit nummer haalt Evers de prijspakker van André Hazes door de reggae-mangel, maar er is meer. Veel meer. Een medley van alle hits van funkband Earth, Wind & Fire bijvoorbeeld. Ach vooruit, de sluier nog wat verder omhoog, krakers van de J. Geils Band (Freeze Frame), Prince, Bowie, Melissa Etheridge en Justin Timberlake gaan ongetwijfeld zorgen voor een knalfeest der herkenning. Oké, misschien niet origineel, maar De Edwin Evers Band staat voor karrenvrachten ervaring en een metershoge kwaliteitstandaard. Het gezelschap verstaat als geen ander de kunst het publiek te vermaken en plezieren, met een herkenbare muzikale trip van torenhoog niveau.

En een feest wordt het hoor, dat is net zo zeker als een en een twee is, of de vraag of de Paus katholiek is.
We houden het kort. Wie Evers niet kent heeft jarenlang opgesloten gezeten in de kast, dus nadere introductie overbodig. Tickets zijn niet meer verkrijgbaar via de reguliere weg. Vanwege de te verwachten drukte is het voor bezoekers uit Ommen verstandig de fiets te pakken. Wie van verder komt, of niet bij machte is de pedalen rond te krijgen, ‘de heilige koe’ kan in de nabijheid van het amfitheater worden geparkeerd. Het theater is te bereiken via de ingang van recreatiepark Besthmenerberg. De route is met padwijzers aangegeven en vrijwilligers van het bostheater dirigeren bezoekers naar de parkeerstekken. Wie vreest te verdwalen in het bosrijke gebied, voedt zijn navigatiesysteem met de gegevens Besthemerberg 1, 7731 PB Ommen.

Zie www.bostheaterommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.