Dubbel Open tennistoernooi

OMMEN – Tennis Club Ommen organiseert van 17 tot en met 24 augustus op Sportpark Westbroek te Ommen het traditionele Open Dubbel Toernooi, dat dit jaar opnieuw wordt gesponsord door restaurant De Bootsman.
Uit de wijde regio wordt deelgenomen aan dit toernooi en er wordt op verschillende niveaus gespeeld. Door de week wordt er vanaf 18.00 uur gespeeld en op zaterdag vanaf 9.00 uur. Het voorweekend (17 en 18 augustus) wordt alleen gebruikt als dat nodig is vanwege verhinderingen of het aantal inschrijvingen.
Tijdens dit toernooi is er ook veel gezelligheid rond clubhuis “Baan 7” met de bekende dagelijkse hilarische verloting en zullen de leden van TCO weer de maaltijden verzorgen. Je kunt je inschrijven tot 9 augustus a.s. via www.toernooi.nl. Voor meer informatie zie www.tennisclubommen.nl
Schrijf je in of kom gerust even een kijkje nemen en geniet van een heerlijke pot tennis bij TCO.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.