Home / / Diner in Pluscafé Trefkoele+

Diner in Pluscafé Trefkoele+

DALFSEN – Met ingang van maandag 2 september is iedereen van harte welkom om aan te schuiven voor een heerlijke en gezonde maaltijd in het PlusCafé van Trefkoele+. Vrijwilligers werken samen in de keuken en bediening om gasten wekelijks een heerlijke maaltijd voor te schotelen in een ontspannen, huiskamerachtige sfeer.

Dit initiatief kent zijn oorsprong vanuit het voormalige Noaberhuus in Dalfsen. Daar werd wekelijks op woensdagavond door vrijwilligers gekookt. Na de sluiting van het Noaberhuus misten de koks de gezelligheid van het samen koken en eten. In samenwerking met Saam Welzijn en Trefkoele+ is besloten om dit initiatief weer op te pakken. Het ligt in de bedoeling om 17.30 uur aan tafel te gaan.

Kosten voor het diner, bestaande uit een hoofdgerecht & voorgerecht of nagerecht zijn € 5,00 p.p. Na de maaltijd volgt nog een gratis kopje koffie of thee. Iedereen is welkom.

Het diner is iedere maandag van 17.30 – 19.00 uur in het Pluscafé van Trefkoele+ aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen. Reserveren kan tot maandagmiddag 12.00 uur via peter-ten-have@hotmail.com of 06 – 107 161 70.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘De moord op Windsor Castle’ van S.J. Bennett Het is in juni een drukke tijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.