Dalfsenaar Albert Rumengan wint CME Award voor ‘Beste Instrumentalist 2019’

DALFSEN – Dalfsenaar Albert Rumengan heeft afgelopen vrijdag de CME (Country Magazine Europe) Award voor Beste Instrumentalist 2019 gewonnen. In 2017 en 2018 kreeg hij ook al een Award voor Beste Instrumentalist door de DCMA (Dutch Country Music Association) uitgereikt.

Albert Rumengan speelt al gitaar sinds zijn tiende en heeft door de jaren heen in verschillende bands gespeeld. Hij heeft verschillende cd’s van anderen in gespeeld en grote artiesten in de muziekwereld begeleid. In 2008 richtte hij zijn band Music Road Pilots op waarmee hij door heel Europa toert. Music Road Pilots speelde op de meest populaire podia en festivals in zestien verschillende landen.
In 2013, 2015 en 2016 werd Music Road Pilots uitgeroepen tot “Best International Country Act” in Oostenrijk, en in 2015 werd de band verkozen tot “Best Country Band” door online magazine “Fair Play Country”.
In 2017 won de band een award voor “Band van het jaar” uitgereikt door de DCMA (Dutch Country Music Association). In 2018 werkte Music Road Pilots o.a. met de legendarische gitarist Albert Lee (GB) en Country Artist Pam MacBeth (USA) en werd Music Road Pilots wederom uitgeroepen tot “Best International Country Act” in Oostenrijk.
Albert toert nu met zijn band door Europa, maar zal later dit jaar ook een aantal keer met Music Road Pilots in Nederland te bewonderen zijn.
Mocht u de band willen bekijken dan kunt u informatie vinden op de website www.musicroadpilots.com of op Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.