Concert Abke en Bouwe Bruins in de beeldentuin in Witharen

WITHAREN – Het muzikale duo, Bouwe en Abke Bruins, treedt zaterdagavond 14 september op in Beeldentuin Witharen. Broer en zus zijn afkomstig uit Balkbrug en hebben allebei voor een artistieke loopbaan gekozen. Bouwe als pianist, Abke als actrice en zangeres. Beiden hebben al veel individuele optredens achter de rug. Samen treden zij niet vaak op. Speciaal voor deze avond stellen zij een mooi, gevarieerd programma samen. Abke zingt vooral Nederlandstalige luisterliedjes en theaterliedjes van o.a. Simone Kleinsma, Karin Bloemen, Toon Hermans, begeleid door haar broer. Bouwe speelt stukken als I Giorni en Nuvole Bianche van Einaudi en stukken van Bach, Beethoven en Chopin. Daarnaast heeft hij een uitgebreid repertoire met eigen werk, wat hij ook op deze avond ten gehore zal brengen. De meubelwerkplaats van Louis zal voor deze gelegenheid worden omgebouwd als concertzaal. Hij deed dat al eerder voor een concert en dat zorgde voor een extra speciale sfeer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.