‘Canadese Orgel Virtuositeit’ in W.H. Zwart Hal

LEMELERVELD – De Canadese organist André Knevel geeft zaterdag 10 augustus een muzikaal optreden in de W.H. Zwart Hal, Grensweg 17 te Lemelerveld. De aanvang van het concert, getiteld ‘Canadese Orgel Virtuositeit’, is 20.00 uur.

André Knevel is al jarenlang een graag gehoorde gast op het Monarch orgel, tijdens zijn zomer-concerttournee door Nederland. Op het programma staan onder andere Passacaglia in C-moll (J.S. Bach), Concerto in B-Flat (W. Felton), Sonate Nr. 1 in F-moll (F. Mendelssohn, Fantasie Psalm 68:10 (K.J. Mulder) en Fantasie Psalm 42 (F. Asma).

In 1975 emigreerde André Knevel naar Canada, waar hij in St.Catharines, André Knevel heeft zijn orgelstudie voortgezet bij Dr. John Tuttle, orgeldocent verbonden aan de Royal Conservatory in Toronto. Deze heeft André opgeleid voor orgeldiploma B.

André Knevel maakt vele concertreizen door Canada, Amerika, Europa, en Zuid-Afrika.
Hij staat bekend voor zijn improvisatietalent, en is voortreffelijk in het vertolken van “de Grote Meesters”. Hij schrijft muziek voor orgel (Ambitus-serie en Cantique). André heeft inmiddels een groot aantal Cd’s op zijn naam staan.

Reserveren? T 0572-371838 (Huetink), E: adhuetink@gmail.com of via de site. De entreeprijs bedraagt € 13,– incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.
Voor het volledige programma zie de site:

www.huetink-royalmusic.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.