Burgemeester Vroomen beleeft plezier aan scootmobieltocht

OMMEN – Zorgpunt Ommen organiseert elke maand een scootmobieltocht. Deze tochten gaan van start vanaf het pleintje van het Streekmuseum. Afgelopen woensdag meldde zich een wel heel bijzondere deelnemer: burgemeester Hans Vroomen. Na alle mededeelnemers de hand geschud te hebben, nam hij plaats in een voor hem gereserveerde scootmobiel. Hij vertelde dat hij geoefend had.

De organisatoren zorgen ervoor dat iedereen een tasje krijgt met wat lekkers, zij fietsen zelf ook mee. Met een glunderend gezicht nam de burgemeester de leiding waarna de stoet met ongeveer twintig andere scootmobielrijders hem volgde.

Foto: Leo van den Berg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.