Home / / Burgemeester Vroomen beleeft plezier aan scootmobieltocht

Burgemeester Vroomen beleeft plezier aan scootmobieltocht

OMMEN – Zorgpunt Ommen organiseert elke maand een scootmobieltocht. Deze tochten gaan van start vanaf het pleintje van het Streekmuseum. Afgelopen woensdag meldde zich een wel heel bijzondere deelnemer: burgemeester Hans Vroomen. Na alle mededeelnemers de hand geschud te hebben, nam hij plaats in een voor hem gereserveerde scootmobiel. Hij vertelde dat hij geoefend had.

De organisatoren zorgen ervoor dat iedereen een tasje krijgt met wat lekkers, zij fietsen zelf ook mee. Met een glunderend gezicht nam de burgemeester de leiding waarna de stoet met ongeveer twintig andere scootmobielrijders hem volgde.

Foto: Leo van den Berg

Lees ook

Huidig Bökkers stopt definitief; geen afscheidstournee

REGIO – De Sallandse rockband Bökkers legt definitief het bijltje erbij neer. Er komt dus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.