Home / / Briljant idee: zwembad op terras

Briljant idee: zwembad op terras

DALFSEN – Was het de klantenbinding of gewoon een extra service? Een van de serveersters van Brasserie de Zeven Deugden in Dalfsen glimlacht: “Nee hoor het was het laatste.” De uitbater had bij zijn ijssalon gewoon een groot zwembad op het terras bij zijn ijssalon geplaatst. Kinderen eerst een ijsje en daarna het zwembad in, terwijl de ouders/opa en oma’s van hun drankje op het terras genieten. Ging wel ten koste van een aantal zitplaatsen op zijn terras, maar dat vond hij minder belangrijk. Je moet er maar op komen!

Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.