Bissingh sluit af met superdrukke ‘Mannendag’

OMMEN – De laatste Bissinghdag is voltooid verleden tijd. De derde ‘Meer voor Mannen’ vond plaats onder een heerlijk zomerzonnetje. En dat heeft Ommen geweten!

Drukte op de braderie en rommelmarkten en in het centrum vergaapten de bezoekers zich aan de superluxe sportwagens, oldtimers en Dakar-trucks. Op het Kerkplein was het ook voor de brommers en motoren meer dan voldoende belangstelling. Jeugdsentiment pur sang.

De Varsenerpoort was het decor voor een bierplein. Een regionale brouwer brouwt in samenwerking met Molen de Lelie en Café de Herberg een aantal speciale biertjes, die gedragen door het mooie weer gretig aftrek vonden. Op de Markt heeft de BBQ-wedstrijd een nieuwe plaats gekregen en streden acht teams om de eeuwige roem.

De Bissingh is nog niet helemaal afgelopen. Op 7 en 8 september is er nog het Blaasorkestenfestival en op zaterdag 21 september een daverend eeuwfeest als de Ommer Bissingh (40 jaar) en de Oranjevereniging (60 jaar) de langste Tompouce van Nederland gaan bakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.