Home / / Beweegactiviteiten WijZ welzijn

Beweegactiviteiten WijZ welzijn

REGIO – In september start het activiteitenseizoen weer. WijZ welzijn Ommen biedt diverse beweegactiviteiten aan in de gemeente Ommen. Je mag altijd een keer gratis meedoen, om te ontdekken of de activiteit wat voor je is. Activiteiten die WijZ welzijn Ommen aanbiedt zijn gymnastiek in wijksteunpunt Oldenhaghen, de Sprong in Beerzerveld, buurthuis Ommerkanaal en de Schakel in Lemele. En Internationaal dansen in het Hervormd Centrum. Neem voor meer informatie over de beweegactiviteiten contact op met WijZ welzijn Ommen, telefoonnummer 0572 – 71 25 00 of e-mail: ommen@wijz.nu

Lees ook

Het Boek van de Week

‘De moord op Windsor Castle’ van S.J. Bennett Het is in juni een drukke tijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.