Bekerindeling Dalfser voetbalamateurs bekend

NIEUWLEUSEN – Afgelopen wekeinde heeft de KNVB de indeling van de poulefase van het bekertoernooi bekendgemaakt. ASC’62 gaat richting het noorden en speelt in poule 97 tegen Dalen, de Weide (Hoogeveen) en Zuidwolde. SV Dalfsen speelt tegen Be Quick ’28, Dedemsvaart en KHC.
In poule 7 treft Hoonhorst MVV’29, Overwetering en Sportlust Vroomshoop. v.v. Lemelerveld moet het opnemen tegen Rohda Raalte, Achilles en Den Ham. S.v. Nieuwleusen bindt de strijd aan tegen: Lemele, Wilsum en Zwolse Boys. USV treft in de loting s.v. Epe, s.v. Zwolle en OVC ’21, waarmee voor USV weer een hoofdstuk kan worden toegevoegd aan de lange historie van de Vechtdalderby. De wedstrijden worden vanaf 1 september gespeeld op de drie weekenden voorafgaand aan de start van de competitie. Alleen de poulewinnaar gaat door naar de volgende ronde. De tegenstander van USV, SV. Epe, speelt in 3B Oost, won vorig seizoen de 1e periode, maar werd in de nacompetitie om promotie uitgeschakeld. Ook SV Zwolle speelde vorig seizoen in 3B Oost. De Marslanders werden voorlaatste en degradeerden via de nacompetitie naar de 4e klasse. OVC ’21 kende een aardig seizoen in 4 E Noord en eindigde op plek 5. Net te weinig om mee te doen om de prijzen. Het wedstrijdschema is nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.